Προϊοντα

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€.

banner

Δημιουργούμε διακοσμητικά Concepts με υφάσματα υψηλής αισθητικής

Μεταφέρουμε την προσιτή πολυτέλεια στον καθημερινό τρόπο ζωής. Οι έμπειροι διακοσμητές μας, Fashion Interior Experts, βρίσκονται πάντα κοντά σας. Προτείνουν, συνδυάζουν, πρωτοτυπούν και παραδίδουν ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις με εξατομικευμένα interior concepts. Κάθε τι που δημιουργούμε, φροντίζουμε να ταιριάζει και να αναδεικνύει απόλυτα το προσωπικό σας στυλ. Επιπλέον με την λεπτομερή μελέτη και την σωστή οικονομική εκτίμηση κάθε έργου, σας προσφέρουμε πάντα την πιο ευέλικτη και συμφέρουσα πρόταση για εσάς.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες 

Στις διακοσμητικές υπηρεσίες TOG&TOG, συμπεριλαμβάνετε επίσης το έμπειρο εξοπλισμένο ραφείο και ένα αξιόπιστο συνεργείο τοποθέτησης που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία. Από την αρχή της παραγγελίας σας έως και την ολοκλήρωση της, εργάζονται δυναμικά με στόχο να σας παραδώσουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. 

Οι υπηρεσίες μετρήματος, ραψίματος, τοποθέτησης και σωστής εφαρμογής των υφασμάτων που επιλέγεται να διακοσμήσετε τους χώρους σας, εξασφαλίζουν ένα ολοκληρωμένο ετοιμοπαράδοτο προϊόν (custom made products).