Προϊοντα

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€.

Πολιτική Επιστροφών & Ακυρώσεων

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων της. Όλα μας τα προϊόντα περνάνε απο υψηλά στανταρ ποιοτικών ελέγχων, ώστε να φτάνουν στα χέρια των πελάτων μας σε άρτια κατάσταση. Παρ' όλα αυτά, παρακαλείστε όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας, να ελέγχετε τα προϊόντα. Σε περιπτώση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Σε περίπτωση που το μέγεθος δεν σας είναι καλό ή δεν μείνατε ευχαριστημένος/η με το προϊόν, σας το αντικαθιστούμε με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας. Για την αλλαγή κάποιου προϊόντος που μόλις αγοράσατε, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-5201878 ή στείλετε το μήνυμά σας στο eshop@togandtog.gr . Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον έχετε ενημερώσει για τον λόγο επιστροφής κατά την παραλαβή του.

 *ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ*

**ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ**

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κάνουμε δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα μας μετά από σχετικό γραπτό αίτημά σας στο  eshop@togandtog.gr  ή μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-5201878 με τις εξής προϋποθέσεις:

  1. Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς ή τηλεφωνικώς εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
  2. Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  3. Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).
  4. Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση: ΟΡΑΜΑ 21ος ΑΙΩΝΑΣ Α.Ε. Μαραθώνος 52, Αθήνα, 10436   Επιστροφές με τα ΕΛΤΑ δεν γίνονται δεκτές.
  5. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρέχουμε τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας με την EASY MAIL, συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Για την υπηρεσία αυτή η χρέωση είναι 4€, τα οποία θα κρατηθούν από το ποσό της επιστροφή σας.

Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων σας για τα προϊόντα που επιστρέψετε γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Το ποσό προς επιστροφή αφορά την αξία των προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρυνθήκατε στην αποστολή.

Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν.  Το ποσό προς επιστροφή αφορά την αξία των προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρυνθήκατε στην αποστολή.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων που επιστρέψετε στην παραπάνω διεύθυνση.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.

 *ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ* 

 **ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ  ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΠΝΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ**